Linedance Bike Tour Finland

Tanssiin liittyvä keskustelu
Vastaa Viestiin
-A-
Viestit: 74
Liittynyt: La 03.09.2005 10:54

Linedance Bike Tour Finland

Viesti Kirjoittaja -A- » Pe 07.05.2010 20:15


Vieras

Viesti Kirjoittaja Vieras » Ke 19.05.2010 22:06

:shock: :D :lol: 8)

Vieras

Viesti Kirjoittaja Vieras » Ke 19.05.2010 23:13

Jep,jep. Mistä lähtö ja koska
Hurly Durly jo malttamattomana odottaa, hyvä et ehtii kilvistä väri kuivua 8)

Tapsa

Vieras

Viesti Kirjoittaja Vieras » To 20.05.2010 07:37

Ei aukee paikkakuntien mainokset :(

Riikka
Viestit: 9
Liittynyt: Su 05.10.2008 12:22

Viesti Kirjoittaja Riikka » To 20.05.2010 10:37

^ Huomasithan, että word-dokumentissa nuo linkit eivät aukea pelkällä hiiren klikkauksella.

Eli paina Ctrl-näppäintä samanaikaisesti, kun klikkaat hiirellä sitä linkkiä. Siis Ctrl-näppäin alas ja sitten sen alhaalla ollessa klikkaat linkkiä hiirellä. Ja ainakin minulla se vielä sen jälkeen kysyy, että olenko varma, jotta haluan linkin aukaista eli vielä pitää sit klikata ok:ta (tosin sen kysymyksen ilmaantuessa voi hellittää otteensa siltä Ctrl-näppäimeltä. :lol:)

Tahtoo siis sanoa, että ainakin minulla nuo Turun, Jyväskylän ja Tornion linkit toimi tuolla taktiikalla.

Vieras

Viesti Kirjoittaja Vieras » To 20.05.2010 12:55

Tässä lyhennetty versio:

LINEDANCE BIKE TOUR FINLAND
2010


Tom Mickers ja Ari & Jutta kiertävät kesäkuussa Suomea moottoripyörillä viikon ajan pysähtyen tanssimaan ja opettamaan seuraaville paikkakunnille:

15.6. Turku T-Talo Vanha Hämeentie 29
klo 18.00 – 23.00, Liput 15 €

16.6. Jyväskylä Työväentalo Valorinne Kyllöläntie 16
klo 17.00 – 22.00, Liput 20 €/ Jäsenet 15 €

18.6. Tornio Ravintola Umpitunneli Hallituskatu 15
klo 18.00 – 22.00, Liput 20 €

19.6. Oulu (lisätiedot myöhemmin)

Tule mukaamme ajamaan tapahtumasta toiseen – tai vaan osallistumaan ikimuistoiseen tanssitapahtumaan.


-jude

Vieras

Viesti Kirjoittaja Vieras » To 20.05.2010 19:33

Kiitokset vinkkelistä, mutta ei auennu tuolla konstilla. Taitaa vika olla koneessa :(

Vieras

Viesti Kirjoittaja Vieras » La 05.06.2010 14:13

Riikka kirjoitti:^ Huomasithan, että word-dokumentissa nuo linkit eivät aukea pelkällä hiiren klikkauksella.
Dokumentissa on niin iso kuva, että peittää linkit. Dokumentin kun siirsi omalle koneelle ja poisti kuvan, niin johan ruletti.

Vieras

Viesti Kirjoittaja Vieras » Su 20.06.2010 23:20

Hello everybody;

The last day of the Linedance bike tour was a hard ride: allmost 650 km.

The whole tour was just amazing, we've had so much fun and we've met alot of nice people.
Appart from two speeding tickets (jutta and me) we had a flawless run, just sunshine and butterflies ;)

I want to thank everyone we've met in the last 10 days for a great experiance:

Finland is the most beautifull country in europe!
All the dancers are openminded and ready to try new, fun and sometimes a little crazy stuff (like Jungle Bogie), great Job!

Thank you Ari and Jutta you are most generous and fun.

Take care,

Tom Mickers

Vieras

Viesti Kirjoittaja Vieras » Ti 22.06.2010 09:42

Line Dance Bike Tour Finland 2010

Rundi starttas heti Summer Dance Campin jälkeisenä maanantaina 14.6. klo 12.00 Nurmijärven Klaukkalasta kahdella pyörällä. Ari ajoi mun Yamaha Drag Star 650 kuutiosta pyörää(tunnetaan myös nimellä Daffy) ja Tomppa ajoi A:n Kawasaki VN 900 kuutioista pyörää (tunnetaan nimellä Väinö) mun kera Turenkiin asti, josta saatiin reissun kolmas pyörä, Arin tyttären Hannan Harley Davidson Sporster 1200 cc. Hämeenlinnan Shellillä treffattiin matkakumppanimme Tapsa & Lissu joiden alla hyrräs Harley Davidson Fat Boy 1340 cc.
Tankit täyteen ja ei kun menoks. Päivän etappina Hämeen Härkätie, joka saatiin vetää puolipilvisessä säässä. Alku illasta saavuimme majapaikkaamme, Tarvasjoella sijaitsevaan Juvan Kartanoon (www piste juvankartano piste fi). Ilta kului pyykkiä pestessä (tompan releet), saunoessa, grillatessa ja pelatessa. Tomppa ja Ari myös harrastivat kummituksen metsästystä, ihan oikeesti kartanossa kuljeskelee aave nimeltä Harmaa Nainen. Pojat eivät kuiteskaan nähneet ko naista, mutta A kertoi kyllä tunteensa sen kosketuksen…Spooooky!!! Yritimme myös pääsyä Tompan PolarBear Clubiin, mutta eipä sinne niin vain päästykkään. Mutta ylläri ylläri eilen illalla Tom hyväksy mut ja Arin klubinsa jäseniksi ja Tapsalle&Lissulle tiedoksi peliin liittyvät PolarBearien ja Waterholejen lisäksi Pingviinit, valaat sekä meritähdet :wink:

Tiistaina 15.6. aamuna jatkettiin matkaa Kustavin (jossa oli aivan sairaan kylymä) kautta Turkuun. Majotuttiin Hotelli Seurahuoneelle. Rundin ensimmäinen, Desperado Linedancersien järjestämä tanssi-ilta vietettiin T-Talolla. Tunnelma oli lepposa ja porukka innokkaita. A opetti Wade In The Waterin ja Everybody Swingin. Tom opetti chacha & nightclub tekniikkaa sekä Jungle Boogien. Illan päätteeksi suunnistettiin Koulun penkille lasillisille.

Keskiviikkona 16.6. lähettiin taas hyvissä ajoin liikenteeseen, mikä osottautukin erittäin hyväksi ratkaisuksi, koska matkalla sattui sellainen reilun puolentunnin ylimääräinen ohjelmanumero. Tuossa Tampereen jälkeen kaasukäsi oli pikkasen hellässä ja sen seurauksena paikallinen ”jädemyyjä” nappas minut ja Tompan :oops: Muut jengistä olivat nähneet ko tyypin mutta me kaks taidettiin olla niin vauhdin sokasemia jotta kiinni jäätiin että heilahti. Poliisisetä oli kyllä eri reilu ja mukava vaikka sakkolaput kirjottikin. Päästiin kuitenkin ajoissa perille Valorinteelle, jossa rundin toinen, Grainville Linedancersien järjestämä tanssi-ilta vietettiin. Jälleen kerran ilta oli hauska ja meininki tosi rentoo, ja Annan tekemä sienipiirakka vei kielen mennessään. A opetti Wade In The Waterin ja RockNrollGrooven ja Tom veti Speed & Resistance tekniikka session ja opetti Jungle Boogien. Yöksi tiemme erkanivat, Tapsa & Lissu bunkkasivat Retkeilyhotelli Laajarissa, mie,ari&tom majotuttiin Rantaman Suvin isän taloon, jossa Tomppa pääsi näkemään vihdoinkin sen alastoman naisen :shock:

Torstaina 17.6. matka jatkui kohti Torniota, sää oli poutainen mutta erittäin tuulinen. Oulussa pysähdyttiin syömään ihan hervottoman kokoset pannukaakut kukin omilla mausteilla. Pikkuset masut pullollaan posoteltiin majapaikkoihimme, Tapsa & Lissu Camping Tornion mökkiin ja myö loput majatalo The Lomaniin. Lomanneilla pyykattiin, saunottiin ja istuttiin iltaa Lady of the housen Ritun ja hänen miehensä Simpan kanssa, jotka olivat juuri saapuneet Skotlannista.

Perjantaina 18.6. aamupäivällä käytiin huristelee Ruottin puolella Kukkolan koskella, jossa oli maailman eniten mäkäräisiä, ilma oli niistä saakeena ja kokemus oli erittäin epämieluisa. En suosittele! Illalla suunnistimme kohti ravintola Umpitunnelia, jossa rundin kolmas, Borderline Countrydancersien järjestämä tanssi-ilta pidettiin. Tunnelma oli hikinen, mutta taas kerran relax. A opetti Absolutely Positivelyn ja Tom Congan & Jungle Boogien. Loppuiltaa jatkettiin saunoen, syöden, wiitä pelaten majatalo Lomanneilla aina yön pikkutunneille asti.

Lauantaina 19.6. lähettiin liikkeelle aamu tuimaan auringon saattelemana. Päräytettiin Hotelli Edeniin. Siitä suorilta Oulun keskustaan Kulttuuritalo Valveen tanssisaliin, jossa Tomppa veti Lilt & Smooth tekniikkasession kerrassaan mainioille ja ahkerille oppilaille. Välissä käytiin pitsalla ja sitten suunnistettiin Hotelli Edenin terassiosastolle rundin neljänteen, NorthHill Countrydancersien järjestämään tanssi-iltaan. Tunnelma oli todella chilli ja porukka nautti tanssimisesta. A opetti Wade In The Waterin ja Everybody Swingin ja Tom Jungle Boogien. Illan päätteeksi A & T taistelivat pelikonetta vastaan ja koko porukka nautti muutaman virvoitusjuoman.

Sunnuntaina 20.6. tiemme erkanivat jälleen, Tapsa & Lissu lähtivät omille teilleen ja myö loput suhautettiin kevyt 650 km lenkki takas Nurmijärven Klaukkalaan. Reissu suju yllättävän helposti verrattuna ennakko-odotuksiin todella rasittavasta ajosta. Illalla käytiin syömässä kerrassaan maukkaat ateriat Stadissa Maya ravintolassa..suosittelen lämpimästi!

Line Dance Bike Tour Finland yhteensä 2100 km 7 päivää 4 tanssitapahtumaa. Rundi oli ihan järjettömän hieno kokemus ja huikea kokonaisuus. Helpolla ei päästy, päivä ohjelma oli tiukka, mutta kaikki kyllä oli sen arvoista!!! We had so much of Fun :lol: :D :lol: Minä ja all the rest of the gang (A, Tom, Tapsa&Lissu) haluamme kiittää kaikkia tanssitapahtumissa mukana olleita..ootte työ kyllä mahtavaa porukkaa!!! Erityis kiitos Suville & iskälles sekä Ritulle & Simolle vieraanvaraisuudestanne, we’re speechless.

Light & Love ja suukkoja

Jutta

Vieras

Viesti Kirjoittaja Vieras » Ti 22.06.2010 09:57

Oli mukava lukea teidän matkakertomustanne. Kiitti Jutta, että vaivauduit kertomaan meillekin, jotka emme päässeet tapahtumiin. :wink:

Vieras

Viesti Kirjoittaja Vieras » Ti 22.06.2010 12:26

Tornion keikasta on muutama kuva sivuillamme. Osoite on www borderlinecountrydancers com
Simo

Vieras

Viesti Kirjoittaja Vieras » Ti 22.06.2010 17:53

Kenen tekemä on Wade In The Water?

Vieras

Viesti Kirjoittaja Vieras » Ti 22.06.2010 18:03

Niels Poulsen. (Denmark) May 2010 :lol:

Vieras

Viesti Kirjoittaja Vieras » Ti 22.06.2010 18:34

Thanks :D

Vastaa Viestiin