tällaista

Amerikan intiaaneja ja intiaanikulttuureja koskeva keskustelu
Vastaa Viestiin
T Tienpää
Viestit: 674
Liittynyt: To 25.08.2016 15:22

Re: tällaista

Viesti Kirjoittaja T Tienpää » Ke 27.06.2018 19:44

Harmittavan huono peli Meksikolta. Ruotsissa ärsyttää isojen äijien jatkuva purnaus kädet pystyssä ja kieriskely. Moni joukkuehan tuota harrastaa, omat sympatiat niille joilla tuollainen "italialainen" loukkaantuminen on vähissä. Uruguay ja Kroatia tässä kohtaa omat suosikit, voi sieltä ehkä Belgiaa ja Sveitsiäkin silmäillä, Tanska taas ollut pettymys pelikovuudeltaan.

Texas Rising ja Homesman tuli katsottua. Ensimmäinen sellainen harmiton mutta katsottava, varsinkin tuolla hinnalla. Homesman oli hyvä, outo kyllä, ja pawneille tai muille intiaaneille olisi tietysti voinut hieman isomman roolin keksiä.
Kävin teatterissa katsomassa Revenantin, mutta kun oli alta vitosen Prismassa niin otin talteen, lisäksi tällainen hieman heikoksi arvosteltu filmikin odottaa vielä katsomistaan:

https://www.imdb.com/title/tt1219336/

Hieman aiheen ohi kuten ketjun tarkoitukseksi onkin jo muodostunut, lauantaina Avara luonto aloittaa kolmiosaisen tutustumisen Patagonian luontoon. Pakollinen katsottava itselle.

Witko
Viestit: 7880
Liittynyt: Ti 09.02.2010 14:59
Paikkakunta: Pori

Re: tällaista

Viesti Kirjoittaja Witko » La 30.06.2018 09:20

Tässä tälläinen uutuus ja aihe on tositapahtumiin perustuva. Womans Walk Ahead. Caroline Weldonin elämästä, joka oli muotukava maalarinia aika tunnettu, niin hänen saapumisensa Pohjois-Dakotaan ja aikaan 1890. Hän maalaa Sitting Bullista muotokuvan ja siitä tarina etenee. Tunnetut näyttelijät ovat, mutta en ole ehtinyt katsomaan leffaa vielä netistä, kun futis potkii päälle ja tänään on kaksi mielenkiintoista ottelua. Toivon patonki maan pojille voittoa ja samoin Uruguyaille. Minusta Homesman oli hyvä ja aika inhorealistinen kuvaus ja minun löi ällikällä kun Hilary Swank veti itsensä hirteen neitsyyden menettämisen jälkeen. Tommy Lee Jones on sellainen karvanaama, että jätkä on katu-uskottava joka leffassa. Pawneet vain vilahtivat, mutta aika resuisen ja julman näköistä seurakuntaa.

Tässä leffan mainos ja katsotaan varmaan huomenna jos vain ehtii.
Kuva

Kuva
Kuva

Witko

Witko
Viestit: 7880
Liittynyt: Ti 09.02.2010 14:59
Paikkakunta: Pori

Re: tällaista

Viesti Kirjoittaja Witko » Su 01.07.2018 13:44

Pakko heittää omat mielipiteet eilisistä peleistä. Ranska oli ehdottomasti pirteä yllätys ja hyökkäys tempo oli kova ja peli oli hienoa katseltavaa, kun taas Argentiinan todella staattinen esitys oli surkeaa katsottavaa. Toivon että Ranska saa samanlaisen pelin Uruguayta vastaan. Harmi sinällänsä, koska pidän itse myös Uruguaysta. Argentiinalla oli jo tuskainen karsintavaihe ja se ei luvannut hyvää jatkossa. Cavani ja Suarez ovat hyvä kaksikko, mutta Uruguaylla on aika laaja materiaali muitakin ratkaisijoita. Portugalian esitys oli myös tylsän joukkueen takoamista seinään ja Ronaldo oli aika pimennossa niin kuin oli Messikin. Tietysti voi sanoa että näiden kahden vartiointi sitoo pelaajia vastustajalta, mutta kun ei ole mitään muita ratkaisijoita.

Jos Portugalian kaikki maalinteko on yhden miehen varassa niin ei sillä pitkälle mennä. Jalkapallo on silti joukkuepeli. Rodriguez on poikkeava tapaus, sillä tämän uskomattoman miehen puuttuminen Kolumbian joukkueelle on kohtalokasta. Tämän hetken pirteimmät yllättäjät olivat juuri Ranska, Uruguay ja Meksiko alussa. Vaikka ei Braziliaa kannattaisi, niin Litmanen sanoi studiossa aika hyvin, Argentiinalla on vain yksi Messi ja Portugalialla yksi Ronaldo, niin Brazilialla on 10 Neymaria. On siinä melkoinen materiaali kun lähes jokainen pelajaa on Euroopan liigoissa huippupelaajia, Coutinho maaginen pallotaituri, Marcelo samaa kastia, Thiago Silva, Miranda, Farminho, Gabriel Jesus(joka oli kyllä alussa aika vaisu), mutta nousee koko turnauksen ajan ja huippu toppari Alisson. Saisi saman tien luetalla koko joukkueen. Vaihtopenkiltä saisi rakennettua toisen huippujoukkueen. Serbiaa vastaan alkoi peli loksahtaa paikoilleen ja lopetettiin tuo Neymarin vasen sivusta nousua koko ajan, sillä tällä materiaalilla saa tehtyä joka äijä maaleja ja siihen maailmanluokan puolustuspelaajat niin ainoa mikä hävittää kaiken tuon, on se kuuluisa latinojen momentun niin kuin kävi 2014 Saksaa vastaan.

No jo tuli pitkä palopuhe futiksesta. Kerran vain neljässä vuodessa on tätä herkkua tarjolla.

Witko

Haukka
Viestit: 6326
Liittynyt: Pe 12.03.2010 21:08
Paikkakunta: Helsinki

Re: tällaista

Viesti Kirjoittaja Haukka » Ma 02.07.2018 10:38

Jos Portugalian kaikki maalinteko on yhden miehen varassa niin ei sillä pitkälle mennä. Jalkapallo on silti joukkuepeli. Rodriguez on poikkeava tapaus, sillä tämän uskomattoman miehen puuttuminen Kolumbian joukkueelle on kohtalokasta. Tämän hetken pirteimmät yllättäjät olivat juuri Ranska, Uruguay ja Meksiko alussa. Vaikka ei Braziliaa kannattaisi, niin Litmanen sanoi studiossa aika hyvin, Argentiinalla on vain yksi Messi ja Portugalialla yksi Ronaldo, niin Brazilialla on 10 Neymaria. On siinä melkoinen materiaali kun lähes jokainen pelajaa on Euroopan liigoissa huippupelaajia, Coutinho maaginen pallotaituri, Marcelo samaa kastia, Thiago Silva, Miranda, Farminho, Gabriel Jesus(joka oli kyllä alussa aika vaisu), mutta nousee koko turnauksen ajan ja huippu toppari Alisson. Saisi saman tien luetalla koko joukkueen. Vaihtopenkiltä saisi rakennettua toisen huippujoukkueen.
Kunhan eivät nämä suuret tähdet kompastu toisiinsa. Nimittäin aivan liikaa tähtiä yhdessä joukkueessa. Muistavatko he ollenkaan, että nyt piitäisi pelata joukkueena, eikä sooloilla. Meksiko on selvä altavastaaja, mutta omaa silti tarvittavat ainekset Brasilian kaatamiseen.

No, aika näyttää. Suosin Uruguaita. Toivon, että loukkaantunut Cavani (oikealla) olisi mukana rökittämässä Ranskaa.


Kuva
Haukka

Witko
Viestit: 7880
Liittynyt: Ti 09.02.2010 14:59
Paikkakunta: Pori

Re: tällaista

Viesti Kirjoittaja Witko » Ma 02.07.2018 19:59

Niinpä niin. Peli peliltä alkaa Brassien taso nousta ja Meksikon tie oli kivistä kivisin. Jos Serbiaa vastaan nähtiin jo Brasseilta joukkuepeliä, niin tässä Meksiko pelissä oli jo Neymarikin muuta kuin kaatokunnossa. Tuo hyökkäyskalusto on julmetun laaja ja ei todellakaan lepää pelkästään Neymarin taitojen varassa. Jätkä on kyllä yksi maailman parhaita hyökkääjiä ja kiemurtelee mitä erikoisemmin kikkailujen ansiosta vaarallisiin hyökkäyksiin. On äijä kyllä perkeleellinen 16 metrin sisällä ja riittävän itsekäs tekemään omia ratkaisuja, mutta voi heittää pelikaverille täysin namu syötön.
Nämät seikat tekevät Neymarista vaarallisen jeppen. Ei Paris Saint Germainia 186 miljoonaa ekua mistään pellehermannista maksaisi. Ehkä yksi pelajaa vanhasta historiasta on kaikkien näiden yläpuolella ja se on tietty Atik Ismail, jonka siirtosumma oli hämärän peitossa mutta tuhannesta markasta kuitenkin on vähintään kyse.

Atikin tukka lähti liiallisesta pelin luvusta ja siksi tämä genius joutui turvautumaan hilseshamppooseen. Atik oli vedon päälle sukeltanut ilman laitteita Bosborin salmen pohjassa Euroopasta aina Aasiaan. Kovat keuhkot äijällä on ollut. Sen verran vielä Brassien pelistä, että tänään näki, miksi näistä toppareista on huippupalkattuja eri Euroopan seuroissa. Ei Barcaan/Liverpooliin exe ihan joka liimaletti pääse. Neymar voi ottaa aika lunkisti, mutta äijä on niin kunnianhimoinen että yrittää välillä liikaa ratkoa yksin. Sympaattinen peikko Marcelo on pelipaikaltaan yksi maailman huippuja. Jos miettii jalkapallon historian suuria nimiä niin siinä on melkoinen nippu Brasilialaisia, Zico, Garega, Rivaldo, Ronaldo, Ronaldinho, Romario, Kaka jne jne....Pele ja Garincha olivat jo historiaa.

Itse toivoisin loppuottelussa Brasilia-Uruguay (historian havinaa) tai sitten Ranska vs. Brassit. Harmi kun Meksiko putosi. Eivät saanut Brasseja vastaan oikein mitään vaarallista aikaan. Läpiajoja jonka Brasilian topparit katkoivat saman tien. Haluaisin että Haukka menisi Pasilan studioon ja yllä olisi Atik Ismailin roippeet ja se pitkä gobeliinipalttoo ja puolaiset rotannahka bootsit ja Paavin lakki päässä.

Tässä symppis haltijapeikko mallia Marcelo
Kuva

Messiä viedään kuin kuoriämpäriä tai sitten on vaan nahinaa ilmassa........On Messi yksi maailman parhaita pelaajia kiistatta.
Kuva

Atik "Tataari" Ismail. Sympatico
Kuva

Witko

Haukka
Viestit: 6326
Liittynyt: Pe 12.03.2010 21:08
Paikkakunta: Helsinki

Re: tällaista

Viesti Kirjoittaja Haukka » Ti 03.07.2018 10:30

Atikissa oli särmää monen äijän edestä, ja on vieläkin.

Näin viestin muodossa otan osaa rouva Witkon ja kaikkien japanilaisten suureen suruun. Belgia tuli salakavalasti takaapäin ja pudotti Japanin kerrassaan nöyryyttävällä tavalla. Mikä harmi. Rva Witko oli jo ehtinyt suunnitella Porin torille suuret iltamat, jossa olisi juhlittu Japanin voittoa ja tulevaa maailmanmestaruutta. Kaikki Porin hehkeät japanilaisrouvat olisivat pukeutuneet geisha-tytöiksi ja Witko ja häneen Toni-poikansa olisivat esittäneet selkäpiitäkarmivan shown. Mitäkö show olisi pitänyt sisällään? No paljastetaan sekin. Witko junior olisi esiintynyt omana itsenään ja paininut Bengalin tiikeriin kanssa. Todellisuuressa tiikeri olisi ollut kissapedon taljaan pukeutunut herra Witko, mutta juhlahumusta seonnut yleisö ei olisi oivaltanut trikkiä, vaan hurrannut täysillä..

Vielä kerran pahoitteluni, että juhlat eivät toteutuneet. Ja lopuksi: Witko tiikerinä.


Kuva
Haukka

Witko
Viestit: 7880
Liittynyt: Ti 09.02.2010 14:59
Paikkakunta: Pori

Re: tällaista

Viesti Kirjoittaja Witko » Ti 03.07.2018 14:01

Siinä porukka miettii jo pakoa koko Japanista, koska kasvot menivät Belgian pirullisuudesta. Naritan-kenttä ja vasemmalla anoppi, rva Witko ja kelvoton pikkuveli, pelimies Jumalan armosta(osaa pitää hauskaa ja hyvää seuraa) ja joku sukulais-täti.

Kuva

Tässä mennään jo rukoilun puolelle että Japani nousisi vielä, mutta ei siinä temppelit paljon auta. Belgialaiset ovat ateisteja, kommunisteja ja narkomaaneja Japanin katsantokannalta. Ehkä vuosi 2026 toisi vielä toivoa Nipponille.

Kuva

Witko

Witko
Viestit: 7880
Liittynyt: Ti 09.02.2010 14:59
Paikkakunta: Pori

Re: tällaista

Viesti Kirjoittaja Witko » Ti 03.07.2018 15:32

Saamari meni pitkä vastaus johonkin ja vaimo ei ole vielä tehnyt seppukua mutta vannomatta paras.
Tässä illan pääesiintyjä
Witko Tiger vs Jääkarhu
Kuva

Tässä Iltasanomista kuva Japanilaisten pukukopista eilen tuon häviön jälkeen. Vetää sanattomaksi ja sama oli myös vaihtopenkillä ja istuinpaikoilla joissa kannattajat olivat olleet. Zlatan paskapää Suuri olisi rehvastellen sotkenut kaikki paikat ja äijä kehui taas itseään Jumalaksi ja totesi ennen kisojen alkua että Ruotsi ei ilman häntä pärjää. Tosiasiassa Ruotsi on pärjännyt varsin hyvin ilman Zlatania. Valmentaja sanoi että kaksi edellistä kertaa kun Sir Paskää Suuri oli mukana niin turpiin tuli

Kuva
https://www.is.fi/mm-futis/art-2000005742320.html

Hävitä voi kunniallakin!

Witko

Witko
Viestit: 7880
Liittynyt: Ti 09.02.2010 14:59
Paikkakunta: Pori

Re: tällaista

Viesti Kirjoittaja Witko » Ti 03.07.2018 19:00

Haukka kirjoitti:Atikissa oli särmää monen äijän edestä, ja on vieläkin.

Näin viestin muodossa otan osaa rouva Witkon ja kaikkien japanilaisten suureen suruun. Belgia tuli salakavalasti takaapäin ja pudotti Japanin kerrassaan nöyryyttävällä tavalla. Mikä harmi. Rva Witko oli jo ehtinyt suunnitella Porin torille suuret iltamat, jossa olisi juhlittu Japanin voittoa ja tulevaa maailmanmestaruutta. Kaikki Porin hehkeät japanilaisrouvat olisivat pukeutuneet geisha-tytöiksi ja Witko ja häneen Toni-poikansa olisivat esittäneet selkäpiitäkarmivan shown. Mitäkö show olisi pitänyt sisällään? No paljastetaan sekin. Witko junior olisi esiintynyt omana itsenään ja paininut Bengalin tiikeriin kanssa. Todellisuuressa tiikeri olisi ollut kissapedon taljaan pukeutunut herra Witko, mutta juhlahumusta seonnut yleisö ei olisi oivaltanut trikkiä, vaan hurrannut täysillä..

Vielä kerran pahoitteluni, että juhlat eivät toteutuneet. Ja lopuksi: Witko tiikerinä.


Kuva
********************************************************************
Ihan aluksi kysyisin kaikelta kansalta , ostaisitko sinä exe. käytetyn auton tämän näköiseltä äijältä l. Witkolta ?
Voi saatana, nyt hukkasin Haukan mainion kuvan muikeastaWitkosta
Minusta tässä maski Witkossa kuvassa on kaikki se syvä petos, joka heijastuu miehen muikeasta naamasta ja tämä kaveri vetää 100-0 ostajaa missä tahansa kaupan muodossa. Vaimolla on edelleen seppuku harkinnassa, mutta haistan pientä lipeämistä tässä kunniaitsemurhassa. Rouva Witko oli pyytänyt kaikki Satakunnan alueen viisi japanilaista mimmiä kasaan ja eikun geishan vetimet päälle ja täysi sotamaalaus. Belgian perkeleellisen tempun takia jäi juhlat ikään kuin torsoksi. Porin surkeat sinipukuiset järjen jättiläiset sanoivat että geisha show on liian paljon täynnä haureuden harjoittamista joten ainoastaan syyskuun silakkamarkkinoille irtoaa lupaa. Siellä ei kala haise kuin purkissa. Lyödyt geishat, vaimo mukaanlukien, päättivät tarjota kunnon shown sisätiloissa joista ei poliiseilla ole hajuakaan. Se on hoidettu. Yleisö on tyydetytty 100% tässä privaati sessiossa. Only Men.

Witkon paini Bengalin tiikerin kanssa vaihtui Jääkarhuksi, mutta oli niin surkea jääkarhu että otti ritolat ja saatanalliset buuaukset ja kaikkien mätien tomaattien heittely saatteli tätä surkeaa jääkarhua jonka kyljet kumisivat ontosti omena-ja tomaattisateessa. Tonin piti ottaa reilu taistelu Bengalin tiikerin kanssa ja sekin meni pieleen. Tiikeri oli lujasti köysissä ja Tonilla oli helvetin suuri Jäähakku jolla hänen piti aloittaa tiikerin ruomiminen. Ensimmäisen kumean iskun kalloonssa tiikeri otti vielä stoalaisesti, mutta seuravaassa iskussa tiikeri uikutti ja huusi helvetin kovaa selvällä suomen kielellä Aijai Aijai sattuu nin helvetistä, älä poika lyö päähän enään lisää, ei tämä tiikeri kestää enempää. Porin Vihreät joita syvästi vihaan, niin päättivät esityksen sanoen että brutaalein ja törkein teurastus mitä he ovat nähneet, kun sidottua tiikeriä hakataan jäähakulla. Sanoin että lyöjä on vasta 14.vuotias että kyllä tuo palasiksi hakkaaminen kestää kauemmin kuin raavaan äijän hakkaamana.

Show loppui ja päätös oli , ei ikinä tule Vihreät saamaan yhtään ääntä laajalta Witkojen Kansakunnalta ja ei ole koskaan kyllä saaneetkaan.
Tässä Witkon alkuperäinen taistelupuku ennen jääkarhun ritoloita.
Kuva

Witko

Haukka
Viestit: 6326
Liittynyt: Pe 12.03.2010 21:08
Paikkakunta: Helsinki

Re: tällaista

Viesti Kirjoittaja Haukka » Ke 04.07.2018 09:28

Porilaiset eivät tiedä mitä menettivät, kun Witko show geisha-tanssityttöineen peruuntui. Pori muuten ajaa aitoa japanilaista samurai-perinnettä eteenpäin, joten show voidaan vetää ehkä tulevaisuudessa. Alakuvassa maailmankuulu Samurai Reposaarelainen ja hänen tyttöystävänsä, joka lienee aito japanilainen geisha. Porilaiset monialataiteilijat päättivät joitakin vuosia sitten tehdä elokuvan, joka oli paljon vaativampi projekti kuin mitkään heidän aikaisempansa. japanilaisen soturikirjailija Kito Kokorun sepittämä tarina siirrettiin Meri-Porin joutomaille: teollisuusalueille, talvisille uimarannoille. Jos tähän tehdään jatko-osa, niin koko Witkojen suku on tervetullut sivurooleihin, miksei päätähdiksikin.

Loppituloksena siis hurja toimintadraama Samurai Rauni Reposaarelainen


Kuva

https://yle.fi/aihe/artikkeli/2017/11/2 ... aarelainen
Haukka

Witko
Viestit: 7880
Liittynyt: Ti 09.02.2010 14:59
Paikkakunta: Pori

Re: tällaista

Viesti Kirjoittaja Witko » Ke 04.07.2018 19:32

Varmasti ensimmäistä kertaa koko Kinkerien historiassa on Witko äimänä ja hiljentynyt tähän esitykseen minkä Haukka on esiin kaivannut. Porilaisena olen aina halunnut kuulla reposaarelaisista samuraista ja huorahtavista geishoista in action. Ex-porilainen Haukka Wainaa VII on kaivanut tiedon josta Witko ei ole ikinä kuullut mitään. Tämän kun Cannesin filmifestivaaleille lykkäisi niin jopa Tarantinokin olisi hiljaa. Veikkaan että tämä upea eepokki elokuva saa sille ansaitsemansa arvon ja ohjaaja ja käsikirjoittaja laitetaan vain telipyörään, kunnioittaen Keskiajan kidutusperinteitä. Jos vain vaimo olisi tiennyt mitä salamyhkäistä projektia tehdään aidon japanilaisen selän takana, niin nyt olisi rouva kuuluisa burleski esiintyjä kahvila-räkälä Rattaanpyörässä.

Minä liikutuin ja murruin hetkellisesti tästä tiedosta, että autenttista ja upeaa luontoa, kuin taulusta, oli käytetty vangitsevaa Yyterin tyhjää Teboilia. Siellä on kuvattu italialaisen huippusarjan jatko-osa Kristus pysähtyi Eboniin ja tähän jatko Kristus pysähtyi Teboiliin. Ohjasi Victorio Sica. Also starring Lazlo Hardcore Kyrppäle los patinos. Pakko myöntää että Haukan löytö oli uskomaton ja mikä ajoitus vaimon seppuku rituaaliin.

Tässä legenda jo eläessään Onna-Bugeisha Nakano Takeko Naissoturi Aizun domaista. Taisteli ja kuoli Boshin sodassa. S.1847-k.1868
Kuva

Tämä nais-samuraita esittänyt Meiko Kaji teki Tarantinoon niin suuren vaikutuksen että hän otti Kill Bill I ja II tästä elokuvasta pääideat. Elokuvan nimi oli Lady Snowblood Yuki's Kimono.
Kuva

Witko katana

Witko
Viestit: 7880
Liittynyt: Ti 09.02.2010 14:59
Paikkakunta: Pori

Re: tällaista

Viesti Kirjoittaja Witko » To 05.07.2018 14:38

Meiko Kaji ja toivottavasti näkyy pitempään.
Kuva

Witko

Haukka
Viestit: 6326
Liittynyt: Pe 12.03.2010 21:08
Paikkakunta: Helsinki

Re: tällaista

Viesti Kirjoittaja Haukka » Pe 06.07.2018 14:43

Jospa laitetaan tuo futis tänne, niinm löytyy. Siitä tulee vielä kirjoitettua. Dadid Goljat Witko kirjoitti viimeksi näin:
Klo 21.00 Witko huhtoo tietysti Brasilian nimeen ja Belgia on muutenkin tylsä maa. Ei nyppylän nyppylää koko maassa. Ainoastaan pirusti pedofiilejä ja terroristejä riittää. Punaisten Vihtahousujen peli on tylsää. Brasilian on pelattava hyvin kurinalaista puolustuspeliä, minkä se jo nykyaikana kyllä osaa aika suvereenisesti. Neymarin olisi pakko pysyä kyllä pystyssä vähän enemmän, sillä tämän taiturin kaatumis-teatteri on mennyt jo myyttisiin mittoihin. Onhan se totta että Neymaria on rikottu koko MM-kisojen aikana eniten kaikista pelaajista, mutta kun mies on jo harkoissakin kaatunut, niin homma on mennyt ööveriksi. Minusta Brasilialla on niin monta hyvää ratkaisijaa, että ei sen tarvitse Neymarin kautta puskea jatkuvasti hyökkäyksiään. No siinä olisi unelma meikäläiselle kun kaksi Etelä-Amerikan maata menisivät jatkoon.

Ruotsi tekee jymy-yllätystä ja Englanti piru vie näyttää kerrankin pärjäävän, mikä tälle hevosnaamaisten kansakunnalle ei ole oikeudenmukaista minusta.
Veikkanpa, että brassit kaatuvat. Siitä pitänee huolen Belgian järkälemäinen Romelu Lukaku, joka on näissä skaboissa ladannut jo muutaman maalin. Nyt hän voisi tehdä kaksi - kolme maalia lisää Brassien verkkoon. Sellainen tekisi brasilialaisille pelkkää hyvää ja siivittäisi Lukakun kohti maalikuninkuutta..

Odottakaahan brassit vielä muutamia tunteja, sitten saatte elämänne kyydin!
Kuva
Haukka

Witko
Viestit: 7880
Liittynyt: Ti 09.02.2010 14:59
Paikkakunta: Pori

Re: tällaista

Viesti Kirjoittaja Witko » La 07.07.2018 12:32

Haukka kirjoitti:Jospa laitetaan tuo futis tänne, niinm löytyy. Siitä tulee vielä kirjoitettua. Dadid Goljat Witko kirjoitti viimeksi näin:
Klo 21.00 Witko huhtoo tietysti Brasilian nimeen ja Belgia on muutenkin tylsä maa. Ei nyppylän nyppylää koko maassa. Ainoastaan pirusti pedofiilejä ja terroristejä riittää. Punaisten Vihtahousujen peli on tylsää. Brasilian on pelattava hyvin kurinalaista puolustuspeliä, minkä se jo nykyaikana kyllä osaa aika suvereenisesti. Neymarin olisi pakko pysyä kyllä pystyssä vähän enemmän, sillä tämän taiturin kaatumis-teatteri on mennyt jo myyttisiin mittoihin. Onhan se totta että Neymaria on rikottu koko MM-kisojen aikana eniten kaikista pelaajista, mutta kun mies on jo harkoissakin kaatunut, niin homma on mennyt ööveriksi. Minusta Brasilialla on niin monta hyvää ratkaisijaa, että ei sen tarvitse Neymarin kautta puskea jatkuvasti hyökkäyksiään. No siinä olisi unelma meikäläiselle kun kaksi Etelä-Amerikan maata menisivät jatkoon.

Ruotsi tekee jymy-yllätystä ja Englanti piru vie näyttää kerrankin pärjäävän, mikä tälle hevosnaamaisten kansakunnalle ei ole oikeudenmukaista minusta.
Veikkanpa, että brassit kaatuvat. Siitä pitänee huolen Belgian järkälemäinen Romelu Lukaku, joka on näissä skaboissa ladannut jo muutaman maalin. Nyt hän voisi tehdä kaksi - kolme maalia lisää Brassien verkkoon. Sellainen tekisi brasilialaisille pelkkää hyvää ja siivittäisi Lukakun kohti maalikuninkuutta..

Odottakaahan brassit vielä muutamia tunteja, sitten saatte elämänne kyydin!
Kuva
***************************************************************************
Niin siinä kävi että Haukan veikkaus meni oikein ja vaikka Lukaku ei ihan kolmea maalia tehnyt, niin upea syöttö Belgian 2-0 maaliin. Nyt ovat kaikki Witkon suosikkimaat tippuneet, joten täytyykö alkaa kannustamaan Ruotsia. Taas kerran kaikki latinomaat putosivat loppupeleistä. 2002 Brasilia voitti ja se on viimeinen Etelä-Amerikan maan voitto. Eurooppalaiset ovat vieneet sen jälleen joka kerran kultapokaalin. Ovat olleet erikoiset kisat kun kaikki nk. "Isot maat" ovat menneet laulukuoroon. Eilisestä matsista sen verran että annan kyllä täyden kympin Belgian iloisesta pelistä ja vaikka olivat koko ajan johdossa, niin pelasivat silti aktiivista peliä, eivätkä sumpputaneet koko keskialuetta/16 aluetta., vaikka suurin osa muista maista olisi niin tehnyt jo taktisista syistä. Brasilia oli koko toisen puoliajan 90% Belgian maalialueella, mutta viimeistely tehokkuus ontui ja tietty epäonnikin. Neymar oli kyllä melkoisessa vireessä vaikka ei voittoa tuonut ja nyt mies pysyi pystyssä lähes koko pelin ajan.

Vaikka ei sambafutista enään ole Brasililiakaan pelannut pitkään aikaan ja on siirtynyt Eurooppalaiseen jalkapalloon l. puolustus on oltava kunnossa, niin se yksi peli riittää jos sen häviää väärässä ottelussa. Olisko kaavio sellainen että mahdollisesti loppuottelussa olisi Belgia-Englanti , niin siinä ei ole miettimistä kumman voittoa Witko toivoo Belgian. tietysti. Koninaamat eivät sitä ansaitse ja jos oikein tarkasti ajattalen, jos rakas naapurimaamme Ruotsi voittaisi MM-kultaa, niin sitä kerskailua ei yksikään suomalainen jaksaisi kuunnella. Sitikka Kansa ei lyö toivon mukaan Belgiaa.

Witko Amauteur

Witko
Viestit: 7880
Liittynyt: Ti 09.02.2010 14:59
Paikkakunta: Pori

Re: tällaista

Viesti Kirjoittaja Witko » La 07.07.2018 12:39

Brassien maalinteko on ollut aika tuskaista koko Kisojen ajan jos nyt vertaa vaikka Belgian maalimäärään. Kyllä se näin amatööri penkkurheilijan näkökannasta näyttää ja vaikka ei omiinkaan ole verkko paljon soinut, niin kyllä niitä maaleja tarvitaan, varsinkin puolivälieristä eteenpäin joka ottelussa. Se on totta että maalinteko on vuosi vuodelta vaikeutunut hyvän puolustuspelin ja huippu veskarien ansiosta. 1-0 ja 2-1 tulokset ovat nykypäivää.

Witko Rotting Face

Vastaa Viestiin