Lamabarometri

Kaikki muut aiheet
Vastaa Viestiin
Brazos
Viestit: 556
Liittynyt: Ke 07.03.2007 22:00
Paikkakunta: Yön pimeät kujat

Lamabarometri

Viesti Kirjoittaja Brazos » Pe 06.02.2009 22:20

Tänään tuli tennaria. Hakemuksia otetaan vastaan.

Menneekö täällä oikeasti niin päin vittua?

Simo Hankaniemi
Viestit: 957
Liittynyt: Pe 09.03.2007 05:43

Viesti Kirjoittaja Simo Hankaniemi » La 07.02.2009 02:22

Kuplat vain puhkeavat. Katteettomat luotot lankeavat maksuun. Taas vaihteeksi opitaan, ettei rahaa synny spekuloimalla. Tai tuskin sitä opitaan. Nyt otetaan rajusti lisää lainaa "elvytykseen", eli paiseiden hautomiseen. Konkurssien pitäisi kai olla kapitalismissa luonnollinen ilmiö. "Elvytys" saattaa johtaa vielä suurempaan romahdukseen tulevaisuudessa.

Chrystaltail

Viesti Kirjoittaja Chrystaltail » La 07.02.2009 13:37

Millon lama-aikana päärynä on maksanut 6mk kappale? Siis ei kilo vaan yks päärynä... Niin kauan kun vuokrat, ruoan hinta yms. on pilvussä tietää ettei ole oikea lama, ei sitten alkuunkaan...

Moni yritys on mielinyt siirtävänsä tuotantonsa ulkomaille ja kaps heijakkaa, muutaman vuoden kuluttua selitys Suomen irtisanomisille ja tuotannon siirtämiselle kuuluu : No kun Suomeen iski lama :wink:

Tässähän tehtaillaan luokkaeroja niin että pärskyy, pikkusen jos eduskunnan tekosia puolikorvallakin kuulee niin on hädät housussa :shock:

Kissimmee Kid
Viestit: 281
Liittynyt: To 14.02.2008 13:55

Viesti Kirjoittaja Kissimmee Kid » Pe 15.05.2009 11:52

Kesäloma ja lomautus päälle. Ajatuksena on heittäytyä kesän ajaksi ihan Shoshoneksi (laiskaksi). Onneksi tuli hamstrattua kuin orkku (orava) noita kirjoja luettavaksi. Nyt on hyllyssä Jarin suosittelema sisällyssota- opus ja myös se wild bill gunfighter- kirja. Nyt menossa Modocit ja onhan siellä vielä Custer myth tiiliskivikin. Ja ettei liikaa rasittaisi vanhoja verestäjiä niin hommasinpa myös ameriikoista sadan vanhan lännenleffan kokoelman. 27 senttiä per elokuva. Singing cowboysit rulaa...

Laitanpa tähän kun muistin siitä kuuluisasta käsikassista. Löysin tekstiä lbha:n message boardista jossa kerrotaan:

Captain John G. Bourke in "Mackenzie's Last Fight with the Cheyennes," p. 31, described the discovery in the Cheyenne village of several Shoshone scalps, a hand and arm of a Shoshone woman, a necklace of human fingers, a photo of which is included in the book, and a bag containing the right hands of 12 Shoshone babies. Of course, the Shoshone scouts with the troops were wild with grief when they made these discoveries. In addition to those gruesome findings, the scouts and soldiers also found many articles from the Custer battle on June 25th.

Ei sattuisi kellään olemaan tuota opusta jonka sivulta 31 voisi nähdä onko tiedolle merkitty viitettä ? Jos ei viitettä löydy jää asia jälleen ilmaan roikkumaan.

Saatan kattella töitäkin. Ugh.

shamaani
Viestit: 1397
Liittynyt: Pe 07.09.2007 15:37

Viesti Kirjoittaja shamaani » Pe 15.05.2009 14:38

Kissimmee Kid kirjoitti:Ei sattuisi kellään olemaan tuota opusta jonka sivulta 31 voisi nähdä onko tiedolle merkitty viitettä ? Jos ei viitettä löydy jää asia jälleen ilmaan roikkumaan.
Cozzensin sarjassa oli myös Bourken tarinoita, käsikassista ei mitään, mutta sormikaulanauhasta olikin aikaisemmin puhetta. Paikalla olleet kinasivat lähinnä sormien lukumäärästä joka vaihteli kertojan mukaan viidestä aina tusinaan.

Lainaus on mitä ilmeisimmin Bourken omasta On the Border With Crook, tai sinne päin...

Vastaa Viestiin